ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ Παρασκευή 07 Οκτ 2022
Μενού - Επιλογές
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις ΚΡΗΤΗ 2005 - ΓΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκτύπωση Αποστολή με e-mail
Εκδηλώσεις
Η Οργανωτική Επιτροπή , Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2005

ΚΡΗΤΗ 2005 - ΓΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 9, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο Μεσογειακό Αναπτυξιακό Κέντρο στην Αγιά Χανίων

Ένα τριήμερο γιορτής και ενημέρωσης αφιερωμένο στα προϊόντα, τη διατροφή, το φυσικό πλούτο, την ιστορία και το πολιτισμό του Νομού Χανίων

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 Μ.Μ.

Οι εκδηλώσεις ΚΡΗΤΗ – ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, είναι μια γιορτή εικόνων, ήχων, γεύσεων, δρωμένων και μηνυμάτων. Μια συνάντηση της Αυτοδιοίκησης με πολιτιστικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς αλλά και απλούς πολίτες του τόπου μας.

Ένα πανηγύρι που αποπνέει «άρωμα Κρήτης».

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, 17 Δήμοι, επιστημονικά και επαγγελματικά επιμελητήρια του Νομού μας, δεκάδες κοινωνικές οργανώσεις και οι χιλιάδες επισκέπτες του 3ημέρου θα συναντηθούν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης. Θα δουν, θα ακούσουν, θα συμμετέχουν.

Με την παρουσία των διατροφικών και των ενημερωτικών περιπτέρων αλλά και την προσέγγιση του τρόπου παραγωγής παραδοσιακών κρητικών προϊόντων η διοργάνωση θέλει να αναδείξει την κρητική διατροφή ως στοιχείο του κρητικού πολιτισμού .

Οι εκδηλώσεις του τριημέρου θα ξαναφέρουν τον καθένα μας κοντά στην παραγωγή της κρητικής Γης αναδεικνύοντας την ανάγκη σύνδεσης προϊόντων , ανθρώπων και πολιτισμού με το σήμερα .

Επιδίωξη μας είναι η διαφύλαξη και ανάπτυξη των φυσικών, παραγωγικών, ιστορικών και πολιτισμικών χαρακτηριστικών του τόπου μας.

Έτσι, συμβάλουμε στη διαμόρφωση ισχυρής τοπικής ταυτότητας και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων στην τοπική μας κοινωνία.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης θα ενισχύσει και θα δικαιώσει τις προσδοκίες των εμπλεκόμενων φορέων για συλλογικές και επιτυχημένες προσπάθειες στο νομό Χανίων.

Σας περιμένουμε στο Μεσογειακό Αναπτυξιακό Κέντρο στην Αγιά Χανίων 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου για να δούμε, να ακούσουμε, να γευτούμε, να συμμετέχουμε αλλά και να διασκεδάσουμε .

Η Οργανωτική Επιτροπή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 9 / 9 / 2005

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
19:30, Επίσημη έναρξη Εκδηλώσεων Κρήτη 2005 – Γη και Πολιτισμός
20:00 -21:00, Περιήγηση στα περίπτερα
21:00 – 23:30, «Απ΄το ώργιο περβόλι μας, τ΄όμορφο…». Ο ιστορικός σύλλογος Κρητικής μουσικής «Χάρχαλης» σε συνεργασία με χορευτικές ομάδες και ριζίτικες παρέες παρουσιάζουν την διαδρομή στο χρόνο, της μουσικής, των τραγουδιών και των χορών των Χανίων. Επιμέλεια: «Χάρχαλης». Παρουσίαση: Γιάννης Νταγκουνάκης.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ
20:00, Προβολή του ντοκιμαντέρ «Δημιουργία Κρήτης»(80 λεπτά). Παραγωγή ΚΡΗΤΗ TV.
21:30, Προβολή ντοκιμαντέρ για το σπήλαιο των ελεφάντων από μια έρευνα του συλλόγου «Φίλοι του Βυθού» (45 λεπτά)
22:15, Μια παρουσίαση του πύργου του Αλιδάκη. Παραγωγή: Δημοτικό σχολείο Εμπρόσνιερου
22:35, Προβολή ντοκιμαντέρ του Παύλου Νεράτζη με τίτλο «Φυτοφάρμακα, Μεταλλαγμένα, βιολογικά … στο πιάτο μας» (50 λεπτά)

23:30, Τα τραγούδια της παρέας. Η γιορτή συνεχίζεται στο χώρο του εστιατορίου με λαϊκά, ρεμπέτικα και κρητικά τραγούδια. Ελάτε λοιπόν με την παρέα και την διάθεση σας για ένα γλέντι μέχρι...

Σάββατο 10 / 9 / 2005

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
«Εποίησεν Γαία Ευ – μετάβλητη». Ένα εικαστικό δρώμενο από τον Γιάννη Μαρκαντωνάκη

20:15 -20:30, Ριζίτικο τραγούδι από τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου «Ψηλάφι»

20:30 - 21:15, Κρητικοί χοροί από το μουσικοχορευτικό Σύλλογο «Τα Σφακιά» και από το συγκρότημα του Γιάννη Κουμή

21:15 – 22:00, Ο κιθαρίστας Γιώργος Φραντζεσκάκης μας ταξιδεύει με ροκ μπαλάντες και αγαπημένα τραγούδια των σημαντικότερων ελλήνων συνθετών

22:15, Μπάμπης Τσέρτος. Έχοντας ζήσει την «αναβίωση» του ρεμπέτικου τραγουδιού ο Μπάμπης Τσέρτος τραγουδά έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και δημοτικά. Μεγάλες συνεργασίες και πολλές συμμετοχές συνθέτουν την μουσική του πορεία. Μαζί μας με μια 8μελη ορχήστρα σε ένα σεργιάνι στο λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

19:00, Παρακολουθήστε την διαδικασία ζυμώματος του ψωμιού από τα έμπειρα χέρια …

20:00, Προβολή ντοκιμαντέρ του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας με θέμα τον Γυπαετό (60 λεπτά)
και παράλληλα στο περίπτερο της ΔΕΔΙΣΑ μαζί με την διακοσμήτρια Ελένη Μαυρογένη μαθαίνουμε την ανακύκλωση του χαρτιού και την δυνατότητα αξιοποίησής του στην κατασκευή χειροποίητων δημιουργιών.

21:00, Προβολή της βραβευμένης ταινίας μικρού μήκους του Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη «Πιλάλα» (18 λεπτά)

21:30, Προβολή ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου με τίτλο «Ο Πολιτισμός που σκοτώνει» (45 λεπτά)
και παράλληλα στο περίπτερο των κρασιών διαδικασία οινογνωσίας με ευθύνη του Νεχτάριου Τζομπανάκη

22:30, Προβολή ντοκιμαντέρ για την θαλάσσια χελώνα (60 λεπτά)

Κυριακή 19 / 9 / 2004

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

20:00-20:10, Ριζίτικο τραγούδι από τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ

20:15 - 20:40, Κρητική Μουσική με το συγκρότημα των Περουλάκη Νίκου (Λύρα – τραγούδι), Τσιρλιάγκου Μανώλη (Μαντολίνο – τραγούδι), Περουλάκη Ντίνου (Λαούτο), Καψαλάκη Γιώργου (Κρουστά). Χορεύει η Βατολακιανή Παρέα.

21:00 – 22:00, Οι «Yavas Havas» προσεγγίζουν με αυθορμητισμό αλλά και σεβασμό την παραδοσιακή μουσική. Θα τους απολαύσουμε σε παραδοσιακά τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας,της Μικράς Ασίας αλλά και ρεμπέτικα τραγούδια.

22:00, Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης έχει πλέον κατακτήσει μια ιδιαίτερη θέση στο στίβο του νεώτερου ελληνικού τραγουδιού. Εδώ, μαζί με τον Γιάννη Χαρούλη ο οποίος αξιοποιώντας τόσο τη γνώση στη μουσική της γενέτειράς του, της Κρήτης, όσο και την προσωπική του σύγχρονη αναζήτηση αναδεικνύεται στις ερμηνείες έργων σύγχρονων ελλήνων δημιουργών.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

18:00, Συζήτηση με θέμα «Τοπικά Επιχειρηματικά Δίκτυα μικρών επιχειρήσεων του αγροτικού χώρου». Εισηγητές: Γιώργος Αγοραστάκης -Αντινομάρχης Χανίων, Στράτος Μηλιδάκης -Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΟΑΔΥΚ. Συντονιστής: Αντώνης Παπαδεράκης -Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων - Πρόεδρος Αναπτυξιακής Χανίων
παράλληλα μετά τις 19:00 παρακολουθήστε τη διαδικασία του πηξίματος γιαουρτιού από τον τυροκόμο Γιώργο Καρκάνη

20:00 Οι Σφακιανοί μας μαθαίνουν την τέχνη της Σφακιανής Πίτας
και παράλληλα για τους «μικρότερους» επισκέπτες ο καραγκιοζοπαίχτης Νίκος Μπλαζάκης ξεκινά ένα μάθημα κατασκευής φιγούρας καραγκιόζη

21:00, Ο Νίκος Μπλαζάκης παρουσιάζει μια μοναδική παράσταση καραγκιόζη για μικρούς αλλά και για μεγάλους.

22:00, Προβολή ντοκιμαντέρ του Σταύρου Ψυλλάκη «ΑΒΕΑ, ο πηγμένος χρόνος» (28 λεπτά)

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Στο χώρο της Γιορτής θα λειτουργήσουν περίπτερα προβολής και ενημέρωσης από τους Δήμους:
Ανατολικού Σελίνου, Αρμένων, Βάμου, Βουκολιών, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ιναχωρίου, Κανδάνου, Κισάμου, Κολυμπαρίου, Κρυονερίδας, Μουσούρων, Πελεκάνου, Πλατανιά, Σούδας, Σφακίων, Χανίων.

Πάμε μια βόλτα στη... Χαλέπα.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τμήμα Δυτικής Κρήτης) μας προτείνει, μέσα από το περίπτερο του, μια περιπατητική διαδρομή γνωριμίας σε ένα τμήμα της Χαλέπας με ιστορικά κτήρια για την ανάκτηση και την ανάδειξη της «εικόνας» του παρελθόντος μέσα από πληροφορίες και εικόνες για το καθένα από αυτά.

Τίποτα δεν πάει Χαμένο! Με αυτό το σύνθημα η Διαδημοτική Επιχείρηση Στερεών Αποβλήτων Χανίων (ΔΕΔΙΣΑ) συμμετέχει στη γιορτή προβάλλοντας τις δράσεις και το ολοκληρωμένο σύστημα μηχανικής ανακύκλωσης που εφαρμόζει στα Χανιά

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης μας ξεναγεί στο χώρο της χλωρίδας και της πανίδας παρουσιάζοντας μας ένα σημαντικό μέρος από τα εκθέματα του.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων δίνει εικόνες και προτάσεις από διαδρομές στα ορεινά του Νομού Χανίων. Παράλληλα μας υποδέχεται σε μια επιτόπια πιστά αναρρίχησης.

Το ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Κρήτης παρουσιάζει στους επισκέπτες της γιορτής τις δραστηριότητες αλλά και τους προβληματισμούς του στους τομείς παρέμβασης του.

Τα γραφεία Περιβαλλοντικής Αγωγής, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών θεμάτων της 1ο Βάθμιας εκπαίδευσης παρουσιάζουν τον πλούτο των δημιουργιών των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών του Νομού.

Το Δίκτυο Αγροτουρισμού Αποκόρωνα παρουσιάζει μέσα από το περίπτερο του τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή σηματοδοτώντας την πορεία για μια ανάπτυξη που σέβεται τόσο το περιβάλλον αλλά κυρίως τον ίδιο τον άνθρωπο.

Από τα χαρακτηριστικά προϊόντα του νομού Χανίων και το κρασί. Έτσι σε συνεργασία με το «Μηδέν ¶γαν» παρουσιάζονται οι ετικέτες του νομού. Παράλληλα οργανώνονται κατά τη διάρκεια του 3ημέρου δοκιμές οινογνωσίας σε μια προσπάθεια προσέγγισης του πίνειν.

Η ΒΙΟΧΥΜ , συνεταιριστική οργάνωση σε μια ιδιαίτερη δυναμική στιγμή της, μας παρουσιάζει την δραστηριότητα της γύρω από την αξιοποίηση και χυμοποίηση των εσπεριδοειδών του Νομού.

Η ΕΤΑΝΑΠ παρουσιάζει την ιστορία, την πορεία, τις δραστηριότητες και τις συνεργασίες της εταιρίας, καθώς επίσης και τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα της

Γεράνι - Τεμένια. Τοπικά αναψυκτικά, με υπερτοπική προβολή, σε μια δροσιστική γνωριμία με τους επισκέπτες της Γιορτής.

Ο συνεταιρισμός παραγωγών και καταναλωτών βιολογικών προϊόντων «ΓΑΙΑ» παρουσιάζει καρπούς συνάντησης βιολογικής καλλιέργειας και Κρητικής Γης.

Σύλλογος «Αρχέλων» για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας παρουσιάζει την δραστηριότητα του μέσα από ένα πλούσιο υλικό φέρνοντας μας κοντά σε ένα θηλαστικό που έχει επιλέξει περιοχές των Χανίων για την διαμονή του και που… απλά ζητάει την φιλοξενία μας.

Εδώ και χρόνια στα Χανιά συνυπάρχει αρμονικά το ντόπιο στοιχείο με τους μετανάστες. Έτσι το Στέκι Μεταναστών θα έχει τον δικό του χώρο μέσα στην Γιορτή σε μια προσπάθεια συνάντησης, υποστήριξης και γνωριμίας.

Επίσης θα βρείτε ένα παραδοσιακό καφενείο το οποίο θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Δήμου Νέας Κυδωνίας και την επιμέλεια του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΟ ΡΟΔΟ»

Μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα:

«Κρήτη του χθες και του σήμερα. Φύση, άνθρωποι, ζωή.»

Με αυτό το θέμα θα παρουσιαστεί μια μεγάλη έκθεση φωτογραφίας ερασιτεχνών αλλά και επαγγελματιών φωτογράφων. Η έκθεση έρχεται να αναδείξει εικόνες από τον φυσικό, παραγωγικό, πολιτιστικό αλλά και ιστορικό πλούτο της Κρήτης αναζητώντας εικόνες μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες των Κρητικών. Στόχος της έκθεσης, να θυμίσει σε κάποιους αλλά και να γνωρίσει σε κάποιους άλλους, δραστηριότητες , πρόσωπα, περιβάλλοντα χώρο της Κρήτης.

Αναζητήσαμε και μαζέψαμε Χρηστικά Αντικείμενα από το παρελθόν. Εργαλεία οικιακής, γεωργικής, βιοτεχνικής χρήσης ικανά να μας θυμίσουν εικόνες από το σπίτι, το χωράφι, τη θάλασσα, τη βιοτεχνία…

Κατά τη διάρκεια του διημέρου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν ,σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ντοκιμαντέρ με άξονα την διατροφή, τον πολιτισμό, την τοπική κοινωνία, ιστορία και δημιουργία ,μεταξύ άλλων, των Στέλιου Κούλογλου , Παύλου Νεράτζη, Σταύρου Ψυλλάκη, Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Στο χώρο της γιορτής θα λειτουργήσει εστιατόριο με ευθύνη της Βάμος Α.Ε. Σε αυτό οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν αλλά και να γνωρίσουν αποκλειστικά συστατικά στοιχεία της κρητικής κουζίνας , να πιουν χανιώτικο κρασί και να απολαύσουν τοπικούς χυμούς και τοπικά αναψυκτικά.

Δείτε επίσης στο χώρο της Γιορτής την διαδικασία παραγωγής μιας σειράς τοπικών προϊόντων.

Ακολουθήστε τα βήματα για την παρασκευή ψωμιού. Γνωρίστε επιτόπου την διαδικασία του ζυμώματος.

Βρεθείτε κοντά στον ξυλόφουρνο που θα ανάψει ξανά για να ψηθεί το ψωμί αλλά και για να μας δώσει φαγητό λησμονημένων γεύσεων .

Ο πηλός θα πλάθεται επί τόπου δίνοντας αντικείμενα καθημερινής χρήσης ενώ θα παρουσιαστεί η κατασκευή πιθαριού και στάμνας.

Ενημερωθείτε για την τέχνη της Σφακιανής Πίτας και δοκιμάστε την…

Γνωρίστε το κοπανέλι, τον ξινόχοντρο και μια σειρά άλλες δημιουργίες της Κρητικής κουζίνας.

Φυσικά το καζάνι θα ανάψει από νωρίς έτσι θα δούμε και θα απολαύσουμε την παραγωγή φρέσκιας τσικουδιά.

Και άλλες εκπλήξεις που περιμένουν τους επισκέπτες της γιορτής στα περίπτερα.

Τα περίπτερα θα λειτουργούν και τις τρεις ημέρες από τις 6 μ.μ.

Διοργάνωση:
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ, Τοπική Ένωση Δήμων Κοινοτήτων Ν.Χανίων , ΕΒΕ Χανίων, ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης , ΓΕΩΤΕΕ, Σύνδεσμος Παραγωγών Καλλιτεχνικής Χειροτεχνίας

Δήμοι:
Ανατολικού Σελίνου, Αρμένων , Βάμου , Βουκολιών , Ελευθ. Βενιζέλου , Ιναχωρίου , Κανδάνου, Κισσάμου , Κολυμβαρίου , Κρυονερίδας , Μουσούρων , Ν.Κυδωνίας , Πελεκάνου , Πλατανιά , Σούδας , Σφακίων, Χανίων

Φορέας Υλοποίησης: Αναπτυξιακή Νομού Χανίων

.
ecocrete.gr .

Τελευταίες δημοσιεύσεις:
Δημοφιλέστερα άρθρα:

ÌΓ ôçí ΓáãΓΓ­Γ©ΓÞ ÷ïñçãßΓʽ ôçò

¸íôáðç & ØçâéΓʽΓÞ ÅðéΓïéíùíßΓʽ
Είσοδος Χρήστη
Ψευδώνυμο

Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα? Δημιουργήστε τώρα!
Έχουμε 234 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκέπτες: 55281670
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΛΑΦΟΝΗΣΙ S.O.S. Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Λαφονησιού. Συλλογή υπογραφών!

Cavo Sidero
facebook group!Φουρόγατος 78 Μαρ-Απρ 08
Φουρόγατος 77 Ιαν-Φεβ 08
Φουρόγατος 76 Νοε-Δεκ 07
Φουρόγατος 75 Σεπ-Οκτ 07
Φουρόγατος 74 Ιουλ-Αύ 07
Φουρόγατος 73 Μάι-Ιούν 07
Φουρόγατος 72 Μαρ-Απρ 07
Φουρόγατος 71 Ιαν-Φεβ 07
Φουρόγατος 70 Νοε-Δεκ 06
Φουρόγατος 69 Σεπ-Οκτ 06
Φουρόγατος 68 Ιουλ-Αυ 06
Φουρόγατος 67 Μαι-Ιουν 06
Φουρόγατος 66 Μαρ-Απρ 06
Φουρόγατος 65 Ιαν-Φεβ 06


Οικολόγιο 5. 20.01.2010

Οικολόγιο 4. 27.03.2009

Οικολόγιο 3. 12.10.2008
Οικολόγιο 2. 25.07.2008
Οικολόγιο 1. 10.06.2008


Φυλλάδιο της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων για τις επιπτώσεις από τα κινητά και τις κεραίες


 
Οι εισηγήσεις της Ημερίδας "Προοπτικές βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και μεγάλες τουριστικές επενδύσεις"  9 Δεκ. 2006 στην 5η Συνάντηση του ΟικοΚρήτη

Κίνηση Πολιτών Μεσσαράς για το Περιβάλλον
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το Διαμετακομιστικό Σταθμό στον κόλπο της Μεσσαράς (.pdf 425k)

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ!
Κατά της εγκατάστασης ενός τεραστίου διαμετακομιστικού σταθμού στον κόλπο της Μεσσαράς στη Νότια Κρήτη!

Η Ημερίδα στη Σητεία (27.2.2006) για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ανατολική Κρήτη

 Γήπεδα Γκολφ
• Οι εισηγήσεις της ημερίδας για τα γήπεδα γκολφ
• ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ .doc ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ! (660k)
Γήπεδα Γκολφ: Παραπομπές
Ο Πόλεμος του Γκολφ στην Ιερή Κοιλάδα του Μεξικού

Φράγμα στο φράγμα Αποσελέμη!!!
 
Τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας για το φράγμα στον Αποσελέμη (.doc)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Το φράγμα στον Αποσελέμη είναι διάτρητο!

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ECOCRETE: Στην Κεντρική Σελίδα του ecocrete θα βρεις παραπομπές για τα 60 τελευταία άρθρα. Για να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα, πήγαινε στις σελίδες των
οικολογικών ομάδων και στο αρχείο άρθρων όπου μπορείς να τα αναζητήσεις θεματικά. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Θα βρεις επίσης πάνω από 700 παραπομπές στη σελίδα ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ! | ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ-ΤΥΠΟΣ κ.α.
©2001 - 2004, Ecocrete, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista creative media, Heraklion.