ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Παρασκευή 02 Ιούν 2023
Μενού - Επιλογές
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Autonomia EXPO 18 έως 20 Μαΐου 2007 Εκτύπωση Αποστολή με e-mail
ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ - Ανθρώπινα Δικαιώματα
ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ , Σάββατο, 10 Μάρτιος 2007

Στις 18, 19 και 20 Μαΐου το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το www.disabled.gr διοργανώνουν την έκθεση Autonomia EXPO (www.autonomiaexpo.org) στο στάδιο ειρήνης και φιλίας.

Στην Autonomia EXPO θα παρουσιαστούν τα πάντα που αφορούν τους ανθρώπους με αναπηρίες και τους επαγγελματίες στον χώρο τους: Αναπηρικά καθίσματα και βοηθήματα, συστήματα ουροσυλλογής, συστήματα για διαλείποντες καθετηριασμούς, στρώματα για την θεραπεία των κατακλίσεων, κέντρα αποκατάστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φυσικοθεραπευτήρια, προσπελάσιμα ξενοδοχεία, προσπελάσιμοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εξειδικευμένο λογισμικό, τεχνολογίες του διαδικτύου, τηλεοπτικές παραγωγές, τεχνολογίες φωνής, προσπελάσιμα αυτοκίνητα και συστήματα προσαρμογής αυτοκινήτων για να μπορούν να οδηγηθούν από ανθρώπους με αναπηρίες και για να μεταφέρουν ανθρώπους με αναπηρίες, προσπελάσιμα κινητά τηλέφωνα αλλά και οτιδήποτε άλλο αφορά τους ανθρώπους με αναπηρίες και το περιβάλλον τους.

Επιπλέον στο πλαίσιο της Autonomia EXPO θα παρουσιαστούν ποιοτικά χορευτικά συγκροτήματα, καλλιτέχνες που έχουν την εμπειρία της αναπηρίας, επιστήμονες, επιχειρηματίες και επαγγελματίες που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα στερεότυπα κοινωνικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς και είναι πρόθυμοι να σας εισάγουν σε μια άλλη δημιουργική, κομψή, παραγωγική, αναπτυξιακή και πάνω απ' όλα επιθυμητή αναπηρία ως διαφορά συνθηκών και όρων ζωής και ως ανθρώπινη εμπειρία.

Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του χώρου των ανθρώπων με αναπηρίες θα βρίσκονται στην Autonomia EXPO με σύντομα σεμινάρια για να παρουσιάσουν τα εξαιρετικά επιτεύγματα τους.

Μέχρι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος του εκθεσιακού χώρου έχει καλυφθεί από τα περίπτερα όλων σχεδόν των επιχειρήσεων που εμπορεύονται προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται στους ανθρώπους με αναπηρίες, με ειδικές ανάγκες, σε φυσικοθεραπευτές, σε εργοθεραπευτές, σε λογοθεραπευτές, σε γιατρούς αποκατάστασης αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να απευθυνθούν στους πελάτες με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Autonomia EXPO μπορείτε να έχετε από την ιστοσελίδα της Autonomia EXPO στην διεύθυνση http://www.autonomiaexpo.org που ενημερώνεται αρκετές φορές την εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-8660556 και 2310-211915 και βέβαια με e-mail στο admin@autonomiaexpo.org

Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι πως η Autonomia EXPO, στις 18, 19 και 20 Μαΐου θα είναι μια μεγάλη γιορτή αναπηρίας, τεχνολογίας, αισθητικής και πολιτισμού που θα γίνει στο στάδιο ειρήνης και φιλίας που είναι το πιο προσπελάσιμο μέρος της Ελλάδας αφού εξυπηρετείται από προσπελάσιμα μέσα μαζικών μεταφορών (τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ) και γι' αυτό θα την επισκεφτούν μεγάλοι αριθμοί ανθρώπων με σοβαρές αναπηρίες.

Autonomia EXPO,
http://www.autonomiaexpo.org

.
ecocrete.gr .


ÌΓ ôçí ΓáãΓΓ­Γ©ΓÞ ÷ïñçãßΓʽ ôçò

¸íôáðç & ØçâéΓʽΓÞ ÅðéΓïéíùíßΓʽ
Είσοδος Χρήστη
Ψευδώνυμο

Κωδικός

Ξέχασες τον κωδικό;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα? Δημιουργήστε τώρα!
Έχουμε 141 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκέπτες: 58196366
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΛΑΦΟΝΗΣΙ S.O.S. Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Λαφονησιού. Συλλογή υπογραφών!

Cavo Sidero
facebook group!Φουρόγατος 78 Μαρ-Απρ 08
Φουρόγατος 77 Ιαν-Φεβ 08
Φουρόγατος 76 Νοε-Δεκ 07
Φουρόγατος 75 Σεπ-Οκτ 07
Φουρόγατος 74 Ιουλ-Αύ 07
Φουρόγατος 73 Μάι-Ιούν 07
Φουρόγατος 72 Μαρ-Απρ 07
Φουρόγατος 71 Ιαν-Φεβ 07
Φουρόγατος 70 Νοε-Δεκ 06
Φουρόγατος 69 Σεπ-Οκτ 06
Φουρόγατος 68 Ιουλ-Αυ 06
Φουρόγατος 67 Μαι-Ιουν 06
Φουρόγατος 66 Μαρ-Απρ 06
Φουρόγατος 65 Ιαν-Φεβ 06


Οικολόγιο 5. 20.01.2010

Οικολόγιο 4. 27.03.2009

Οικολόγιο 3. 12.10.2008
Οικολόγιο 2. 25.07.2008
Οικολόγιο 1. 10.06.2008


Φυλλάδιο της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων για τις επιπτώσεις από τα κινητά και τις κεραίες


 
Οι εισηγήσεις της Ημερίδας "Προοπτικές βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και μεγάλες τουριστικές επενδύσεις"  9 Δεκ. 2006 στην 5η Συνάντηση του ΟικοΚρήτη

Κίνηση Πολιτών Μεσσαράς για το Περιβάλλον
Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το Διαμετακομιστικό Σταθμό στον κόλπο της Μεσσαράς (.pdf 425k)

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ!
Κατά της εγκατάστασης ενός τεραστίου διαμετακομιστικού σταθμού στον κόλπο της Μεσσαράς στη Νότια Κρήτη!

Η Ημερίδα στη Σητεία (27.2.2006) για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ανατολική Κρήτη

 Γήπεδα Γκολφ
• Οι εισηγήσεις της ημερίδας για τα γήπεδα γκολφ
• ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ .doc ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ! (660k)
Γήπεδα Γκολφ: Παραπομπές
Ο Πόλεμος του Γκολφ στην Ιερή Κοιλάδα του Μεξικού

Φράγμα στο φράγμα Αποσελέμη!!!
 
Τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας για το φράγμα στον Αποσελέμη (.doc)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ
Το φράγμα στον Αποσελέμη είναι διάτρητο!

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ECOCRETE: Στην Κεντρική Σελίδα του ecocrete θα βρεις παραπομπές για τα 60 τελευταία άρθρα. Για να διαβάσεις παλαιότερα άρθρα, πήγαινε στις σελίδες των
οικολογικών ομάδων και στο αρχείο άρθρων όπου μπορείς να τα αναζητήσεις θεματικά. Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Θα βρεις επίσης πάνω από 700 παραπομπές στη σελίδα ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΔΡΑΣΕ ΤΩΡΑ! | ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ | ΒΙΒΛΙΑ-ΤΥΠΟΣ κ.α.
©2001 - 2004, Ecocrete, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista creative media, Heraklion.